Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Lämna e-förslag

Har du förslag om hur Landstinget Sörmland kan utvecklas och förbättras? Då kan du lämna ett e-förslag, genom det här formuläret, till våra förtroendevalda politiker.

I samband med att du lämnar ett förslag måste du registrera ett e-förslagskonto med ditt namn och kontaktuppgifter. Det är för att vi ska kunna kontakta dig vid eventuella frågor och för att dina förtroendevalda ska kunna kontakta dig om de vill driva din fråga. Ditt namn kommer att publiceras tillsammans med ditt förslag på landstingets hemsida.

När du är inloggad på ditt konto är det dessutom enklare att skriva under andras e-förslag med ditt namn.

Ditt e-förslag behöver ha en rubrik och en beskrivning om idén bakom förslaget. Beskrivningen ska ge tydlig information om vad du vill ska hända och vad du hoppas uppnå. Det går bra att bifoga bilder, filmer och dokument. Har du flera förslag ska varje förslag registreras separat.

Av säkerhetsskäl granskas alla förslag innan de publiceras. Förslagsställaren får en bekräftelse per e-post när förslaget publicerats. Du som lämnar ett förslag ansvarar själv för att marknadsföra det. Det kan du till exempel göra via Facebook och Twitter. 

Kontakt

Telefon: 0155-24 50 00Besöksadress: Repslagaregatan 19Postadress: 611 88 NyköpingFax: 0155-28 91 15